Divas Italiana
2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Fashion Trend Center 1097-es üzlet

Divas Italiana

2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1. Fashion trend Center 1116-os és 1089-es üzlet
+36 70 614 9136
shop@divasitaliana.hu

Üzemeltető: Tóth Ágnes egyéni vállalkozó
1125 Budapest Diós árok 64.
+36 (70) 339 7860

Gyakran Ismételt Kérdések

Belföldi csomagszállító partnerünk a FoxPost és az MPL, amelyeknek köszönhetően Magyarországon belül házhozszállítás, valamint FoxPost csomagpontra történő kézbesítés is kérhető. Üzletünkben lehetőség van személyes átvételre (2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1. Fashion trend Center 1097-es üzlet).

Csomagszállító partnereink a FoxPost és az MPL, amelyek az alábbi árak szerint szállítanak:

  • FoxPost csomagpont: 1 140 Ft
  • MPL házhozszállítás: 2 915 Ft

Webshopunkban háromféle módon is fizethetsz. Barion által üzemeltetett biztonságos online bankkártyás fizetés, előre utalás, illetve utánvétes fizetés (készpénzzel vagy bankkártyával). Csomagpontra történő szállítás és házhozszállítás esetén a bankkártyás fizetés és az előre utalás elérhető.

Megrendelés elküldése után legkésőbb másnap összekészítjük csomagod és elérhetővé tesszük személyes átvételre vagy átadjuk a választott futárszolgálatnak. A futárszolgálatok általában másnapra, vagy legfeljebb 2 munkanap múlva kézbesítik a csomagot. Személyes átvétel esetén a csomagot általában már aznap, vagy legésőbb másnap átveheted. Ennek tényéről e-mailben fogunk értesíteni.

Az adataidat biztonságban kezeljük, harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át. Ez alól kivételt képeznek a futárszolgálatok, melyeknek átadjuk kapcsolati adataid a sikeres csomagkézbesítés érdekében.
Bankkártyás fizetés esetén bankkártya adataidat nem webshopunkban, hanem a Barion rendszerében kell megadni, akik nagyfokú biztonsággal kezelik ezen adatokat. További információkat az adatkezelési szabályzatunkban olvashatsz.

Munkatársaink összekészítik csomagod, majd átadják a kiválasztott futárszolgálatnak, vagy elérhetővé teszik személyes átvételre az üzletünkben. Ezek megtörténtekor e-mailben értesítünk.

Rendelésedről a csomag összekészítésekor állítjuk ki a számlát, melyet a termékekkel együtt vagy emailben fogsz kézhez kapni.

írj nekünk üzenetet